Technische specificaties van Brother labels.

Brother Label Specificaties

Brother labels staan bekend om hun hoge kwaliteit. Ze maken tekst duidelijk en blijven lang zitten. Je kunt ze zowel thuis als op werk gebruiken. Ze zijn perfect voor allerlei dingen.

Kijk naar de DK-22205 labelrol. Deze is 62 mm breed en 30,48 meter lang. Deze rol heeft een sterke lijm. Dit maakt het super voor het plakken op enveloppen, mappen of labels voor in de winkel.

Belangrijkste punten

 • Brother labels bieden een premium kwaliteit en duurzaamheid.
 • Geschikt voor zowel thuis als professioneel gebruik.
 • DK-22205 labelrol heeft een breedte van 62 mm en een lengte van 30,48 meter.
 • Sterke hechtlaag voor permanente kleefkracht.
 • Ideaal voor het labelen van enveloppen, mappen of schapetiketten.

Inleiding tot Brother labelprinters

We leven in een snel veranderende wereld. Labels moeten precies en makkelijk te gebruiken zijn. Brother labelprinters zijn hier perfect voor. Ze houden zich aan de industriestandaarden en zijn geschikt voor verschillende situaties.

Waarom kiezen voor Brother labelprinters?

Brother labelprinters zijn erg betrouwbaar en veelzijdig. Bij het Brother Label Specificaties vergelijken, blijkt hun compatibiliteit met diverse labels, zoals thermische en lamineer labels. Ze hebben automatische snijders en draadloze connectiviteit. Dit maakt het werk sneller en makkelijker. Of het nu voor kantoor of industrieel gebruik is, Brother biedt de perfecte oplossing.

Voordelen en toepassingen van Brother labels

Brother labels zijn sterk en duurzaam. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan, zelfs in zware omstandigheden. Ze zijn veelzijdig inzetbaar, voor thuis en werk. Of het nu voor bouwplaatsen of kantoorspullen is, Brother heeft wat je nodig hebt.

Door Brother Label Specificaties te vergelijken, zien we hoe divers hun producten zijn. Ze bieden kwaliteit voor allerlei budgetten. Dit maakt de prijs concurrerend. Een grondige blik op de Brother Label Specificaties prijs onthult hun geweldige waarde, in vergelijking met de concurrentie.

Overzicht van Brother labeltypes

Brother heeft een verscheidenheid aan labels voor diverse noodzaken. Elk labeltype is speciaal ontworpen voor bepaalde omstandigheden. Zo vind je altijd het perfecte label voor jouw taak.

Brother DK-labels

Brother DK-labels zijn stevig en bestand tegen water en slijtage. Ze werken goed buiten en binnen. Ze zijn ideaal voor het labelen van pakjes, producten en opslag in magazijnen.

Brother TZe-labels

Brother TZe-labels zijn sterk en voor lange duur. Ze hebben een laminaatlaag die beschermt tegen UV-licht en chemicaliën. Dit maakt TZe-labels perfect voor blijvende etiketten in zware omstandigheden.

Brother HSe-labels

Brother HSe-labels zijn krimplabels voor kabels. Ze krimpen met warmte voor een stevige pasvorm. Met hun veelzijdige gebruik en topkwaliteit zijn HSe-labels top voor kabelmarkering.

Labeltype Kenmerken Toepassingen
DK-labels Temperatuur- en waterbestendig Buitentoepassingen, indoor gebruik
TZe-labels Gelamineerd, duurzaam Permanente markeringen, UV- en chemiebestendig
HSe-labels Hittekrimpend, strak resultaat Kabelidentificatie

Brother Label Specificaties

De Brother labels bieden verschillende specificaties voor verschillende behoeften. Of het nu voor kantoor is, voor industrieel gebruik of huishoudelijke taken, Brother heeft wat u zoekt. Deze labels zijn gemakkelijk online te vinden en te bestellen.

Bij het online bestellen van Brother labels zijn er enkele belangrijke specificaties om rekening mee te houden:

 • Labelbreedte en -lengte: De maten variëren. Ze gaan van heel smal tot meer dan 60 mm breed.
 • Kleefkracht: Sommige labels plakken permanent, andere kunnen makkelijk verwijderd worden.
 • Weerbestendigheid: Er zijn labels die tegen water, chemicaliën en UV-straling kunnen. Handig voor zware omstandigheden.
 • Compatibiliteit: Deze labels werken met diverse Brother labelprinters. Van draagbare tot professionele modellen.

Het online bestellen van Brother labels bespaart tijd en zorgt voor kwaliteit en duurzaamheid. Kies het juiste label voor uw behoeften en behaal de beste resultaten.

Professionele labelprinters voor elektriciens

Brother biedt professionele labelprinters voor elektriciens. Deze zijn ontworpen voor hun specifieke behoeften. Ze zijn eenvoudig in gebruik en goed te verbinden.

Deze labelprinters werken met USB en Bluetooth. Zo kun je snel ter plekke labels maken. De mobiele app maakt het nog gemakkelijker, dankzij telefoon of tablet.

In reviews wordt vaak de duurzaamheid van de printers benoemd. Ze komen met stevige draagkoffers en verschillende tapecassettes. Dit is ideaal voor werk overal.

Model Connectiviteit Mobiele App Ondersteuning Draagkoffer Tapecassettes
Brother P-touch E550WVP USB, Bluetooth, Wi-Fi Ja Ja Inclusief
Brother P-touch E300VP USB Nee Ja Inclusief

Uit de Brother Label Specificaties review blijkt dat elektriciens blij zijn met deze printers. Ze zijn veelzijdig en presteren goed. Betrouwbaar labelen, zelfs onder zware omstandigheden.

Professionele labelprinters voor kantoren en bedrijven

Voor kantoren en bedrijven die goede labeloplossingen zoeken, zijn Brother labelprinters top. Ze maakt jullie werkproductief hoger en labelproces beter.

Functies en voordelen

Deze labelprinters hebben een groot grafisch display. Gebruikers kunnen hiermee makkelijk labels maken die tot 36 mm breed zijn. Ze printen duidelijk en gaan lang mee. Ze hebben ook Wi-Fi-connectiviteit om snel vanaf andere apparaten te printen.

Brother labelprinters zijn een goede deal qua prijs en kwaliteit. Ze zijn sterk en hebben handige functies. Dit maakt ze perfect voor elk kantoor of bedrijf.

Met de optie om vanaf verschillende apparaten te printen, zijn deze printers heel handig. Ze passen goed bij de snelle wereld van kantoren vandaag de dag. Wij vinden de prijs van de Brother Label Specificaties echt waardevol, want ze voldoen goed aan wat moderne bedrijven nodig hebben.

Duurzaamheid van Brother labels onder extreme omstandigheden

Brother labels zijn gemaakt om de zwaarste omstandigheden aan te kunnen. Ze weerstaan temperatuurschommelingen, veelvuldig gebruik en zelfs water en chemicaliën. Dit maakt ze heel betrouwbaar.

Brother Label Specificaties specificaties

Temperatuurtests

Ze ondergaan strenge tests voor temperatuur. Zo weten we dat ze goed blijven werken, van -20°C tot 100°C. Dit is belangrijk voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

Slijtagetests

Brother labels kunnen tegen een stootje dankzij uitvoerige slijtagetests. Ze blijven leesbaar en goed plakken, zelfs na lang gebruik. Ze zijn dus heel duurzaam voor industriële doeleinden.

Bestendigheid tegen water en chemicaliën

Brother labels kunnen ook tegen morsen van chemische stoffen en vocht. Dit betekent dat de informatie op het label veilig blijft. Ze zijn perfect voor plaatsen waar ze vaak schoongemaakt worden of in aanraking komen met chemicaliën.

Gebruik van Brother labels in verschillende omgevingen

Brother labels zijn zorgvuldig ontworpen voor verschillende situaties. Ze zijn handig voor zowel binnen als buiten. We kijken naar hoe je ze overal kunt gebruiken.

Indoor gebruik

Brother labels zijn perfect voor binnen. Ze zijn duurzaam en blijven goed leesbaar. Ze zijn ideaal voor het markeren van documenten, kantoorapparatuur en archiefkasten.

Ze worden veel gebruikt in scholen, kantoren en thuis. De labels blijven goed zitten en zijn altijd duidelijk, zelfs bij veel gebruik.

Outdoor gebruik

Brother labels werken ook goed buiten. Ze zijn niet gemaakt voor heel zware omstandigheden, maar zijn toch sterk genoeg. Ze zijn handig voor projecten zoals tijdelijke bouwwerken en tuinhuisjes.

Als we Brother met anderen vergelijken, blijkt Brother heel betrouwbaar. Ze zijn een goede keuze voor zowel binnen als buiten.

Hieronder vindt u een vergelijking van Brother labels voor indoor en outdoor gebruik:

Toepassing Indoor Outdoor
Bestendigheid Hoge duurzaamheid en langdurige leesbaarheid Weerstand tegen lichte verwering en slijtage
Kleefkracht Permanent en betrouwbaar op diverse oppervlakken Permanent op gladde en schone ondergronden
Gekozen toepassingen Kantoorapparatuur, documenten, archiefkasten Tijdelijke constructies, tuinhuisjes, buitenprojecten

Brother labels en mobiele app ondersteuning

De moderne labelprinters van Brother ondersteunen mobiele apps. Hierdoor kunnen we gemakkelijk labels ontwerpen en printen vanaf onze smartphones of tablets. Dit maakt de printers erg gebruiksvriendelijk en praktisch voor het beheren van labels, waar we ook zijn.

Deze technologie brengt veel flexibiliteit en efficiëntie met zich mee. Dankzij de mobiele app hebben we overal toegang tot ons labelontwerp. Hierdoor hoeven we niet meer afhankelijk te zijn van een computer. Mede hierom krijgen Brother Label Specificaties wereldwijd hoge beoordelingen van gebruikers.

De app biedt verder de kans om zelf labels te ontwerpen. We kunnen kiezen uit verschillende sjablonen en ontwerphulpmiddelen. Dit maakt ons werk een stuk eenvoudiger en stelt ons in staat snel in te spelen op nieuwe behoeften.

Samengevat zorgt de steun van de mobiele app ervoor dat Brother labelprinters een speciale plek op de markt hebben. Ze blijven hoog beoordeeld door gebruikers dankzij deze innovaties. Zulke toepassingen bieden gemak en de mogelijkheid om overal kwalitatieve labels te maken.

Specificaties van DK-22205 labelrol

De Brother DK-22205 labelrol heeft perfecte specs. Deze passen goed bij verschillende toepassingen, zowel thuis als op werk. Dit label, zwart op wit, is handig voor het maken van gepersonaliseerde labels die lang meegaan.

Zwart op wit doorlopend labelrol

De Brother DK-22205 valt op door zijn zwart-op-wit uiterlijk. Het zorgt ervoor dat tekst goed te lezen is. Je kunt labels maken zo lang als je zelf wilt. Dit maakt de tape erg flexibel in gebruik.

Afmetingen en toepassingen

De Brother DK-22205 is 62 mm breed en 30,48 meter lang. Dit geeft genoeg ruimte voor allerlei soorten labels. Het is geschikt voor het labelen van enveloppen, mappen of schapetiketten. Deze labelrol is handig en gaat lang mee.

Specificatie Detail
Breedte 62 mm
Lengte 30,48 meter
Kleur Zwart op wit
Type Doorlopende labelrol
Geschikte toepassingen Enveloppen, mappen, schapetiketten

Wilt u de Brother Label Specificaties online bestellen? De DK-22205 labelrol is een uitstekende keuze. Het geeft helder leesbare, betrouwbare resultaten. Geschikt voor vele toepassingen.

Beschikbaarheid en opties voor Brother labelprinters

Brother heeft een groot aanbod aan labelprinters voor allerlei situaties. Of je ze nu thuis, op kantoor of in een professionele omgeving wilt gebruiken, er is altijd een model dat aan jouw eisen voldoet. We laten je graag kennismaken met verschillende modellen, hun mogelijkheden en de beschikbare accessoires en verbruiksartikelen.

Verschillende modellen en functies

Er is veel keuze in Brother labelprinters. Je vindt altijd wel een model dat past bij wat je nodig hebt. Of dat nu een kleine, draagbare printer is of een sterke industriële versie. Enkele bekende modellen zijn:

 • Brother QL-700: Perfect voor kleine kantoren, met een printkwaliteit van 300 dpi.
 • Brother PT-D600VP: Ideaal voor professionals die veel lettertypes en symbolen gebruiken.
 • Brother QL-820NWB: Een model van de nieuwste generatie met Wi-Fi en Bluetooth.

Accessoires en verbruiksartikelen

Brother heeft ook veel accessoires en benodigdheden voor hun labelprinters. Zo kun je nog meer uit je printer halen. Een greep uit het assortiment:

 • Extra labelrollen en cartridges, zoals de bekende DK-22205.
 • Handige draagkoffers voor de mobiele printers.
 • Vervangingsonderdelen zoals snijmechanismen en stroomkabels.

Bij aankoop van Brother labelproducten krijg je veelzijdigheid plus kwaliteit. Of je de printers nu voor kleine taken of grote projecten wilt gebruiken, de talrijke opties en accessoires voldoen aan jouw eisen.

Model Functies Prijs
Brother QL-700 Compact, 300 dpi printresolutie, USB-verbinding €69,99
Brother PT-D600VP Veelzijdig, uitgebreide symbolen/bibliotheek, high-res display €129,99
Brother QL-820NWB Wi-Fi en Bluetooth, LCD-scherm, mobiele app-ondersteuning €199,99

Kies je voor Brother, dan kies je voor superieure technologie die het labelen snel en gemakkelijk maakt. Er is een breed scala aan modellen en accessoires beschikbaar, passend bij jouw specifieke wensen.

Geavanceerde functies van Brother labelprinters

Brother’s labelprinters hebben topfuncties die helpen sneller te werken en meer te doen. We bekijken nu de Wi-Fi en het snijmechanisme.

Ingebouwde Wi-Fi

De Wi-Fi in deze printers laat je zonder kabels printen. Superhandig in een druk kantoor waar iedereen moet kunnen printen. Het maakt werken makkelijker en printtaken vlotter.

Geavanceerd snijmechanisme

Brother’s snijmechanisme snijdt labels precies en netjes. Geen handwerk meer nodig, wat superveel tijd bespaart. Het zorgt voor steeds perfecte labels, ook bij veel printen.

Dankzij deze handige functies voldoen Brother printers aan hoge eisen. Ze maken printen en snijden makkelijker en verbeteren de kwaliteit. Net wat iedereen nodig heeft.

Vergelijking van Brother labels met andere merken

Brother Label Specificaties blinken uit in vergelijking met andere merken. Ze staan bekend om hun uitstekende duurzaamheid en veelzijdigheid. Deze eigenschappen maken Brother labels perfect voor zowel thuis als op het werk.

Brother Label Specificaties vergelijken

We hebben de verschillen uiteengezet in een handige vergelijkingstabel. Hiermee tonen we de belangrijkste voordelen van Brother labels.

Kenmerken Brother labels Andere merken
Kwaliteit van afdruk Hoog Gemiddeld
Duurzaamheid Uitstekend Goed
Beschikbare afmetingen Breed scala Beperkt
Weerbestendigheid Hoog Gemiddeld
Kleefkracht Permanent en verwijderbaar Permanent

Uit de tabel blijkt waarom Brother labels zo geliefd zijn. Ze zijn veelzijdig en altijd te vertrouwen. De labels weerstaan diverse omstandigheden. Ze zijn verkrijgbaar in veel maten. Zo passen Brother labels op vele plekken, van kantoren tot fabrieken.

Brother labels kopen: Tips en waar op te letten

Als je Brother labels koopt, moet je goed letten op de prijs en wat je ervoor krijgt. We geven je belangrijke tips over hoe je de beste labels kiest. Ook vertellen we waar je ze kunt kopen.

Prijsvergelijking

Prijzen van Brother labels kunnen veel verschillen per verkoper. Het is slim om deze prijzen goed te vergelijken. Dit helpt je om een goede deal te vinden zonder dat je inlevert op kwaliteit. Door prijzen te vergelijken, kun je ook speciale aanbiedingen vinden en geld besparen.

Online bestellen vs. fysieke winkel kopen

Het online of in een winkel kopen van Brother labels hangt af van wat jij belangrijk vindt. Online bestellen kan handiger zijn en je tijd besparen. Maar in de winkel kun je de labels zelf zien en advies krijgen. Beide manieren hebben goede punten. Het gaat erom wat het beste aansluit bij jouw wensen.

Kies de beste koopmethode en vergelijk de prijzen goed. Zo haal je het meeste uit je aankoop van Brother producten. En zorg je dat je de beste kwaliteit krijgt voor wat je nodig hebt.

Best beoordeelde Brother labelprinters

Klantenrecensies zijn erg belangrijk voor ons. Ze laten ons zien hoe goed onze producten presteren. Brother labelprinters scoren hoog op kwaliteit en zijn makkelijk in gebruik. Dit blijkt uit vele positieve reacties van gebruikers.

Klantenrecensies en beoordelingen

Brother labelprinters staan bekend om hun betrouwbaarheid. Gebruikers zijn vooral blij met de heldere afdrukken. Ze waarderen ook de handige opties zoals USB en Bluetooth. Dankzij deze goede ervaringen krijgen Brother printers vaak topscores van klanten.

Aanbevolen modellen

De Brother P-touch PT-D600VP is erg populair. Hij heeft veel handige functies, zoals een groot scherm. De Brother QL-820NWB is ideaal voor wie mobiel wilt printen. Het is veelzijdig en makkelijk in gebruik. Deze modellen tonen aan waarom Brother zo’n goede naam heeft.

FAQ

Q: Wat zijn de belangrijkste technische specificaties van Brother labels?

A: Brother labels zijn van topkwaliteit. Ze geven duidelijke prints die lang meegaan. Ze zijn perfect voor zowel thuisgebruik als op kantoor. Neem de DK-22205 labelrol als voorbeeld. Deze is 62 mm breed en 30,48 meter lang. Ook heeft het een sterke lijm die goed blijft plakken.

Q: Waarom kiezen voor Brother labelprinters?

A: Brother labelprinters zijn heel veelzijdig. Ze werken met verschillende labeltypen die aan hoge standaarden voldoen. Ze zijn betrouwbaar en de labels kunnen overal gebruikt worden. Van waarschuwingslabels op het werk tot labels voor professionals.

Q: Wat zijn de voordelen en toepassingen van Brother labels?

A: Brother labels zijn heel sterk. Ze kunnen goed tegen veranderingen in temperatuur, slijtage en water. Dit maakt ze ideaal voor zowel binnen als buiten gebruik. Ze zijn perfect voor het organiseren van dingen met labels, zoals enveloppen, mappen en etiketten op planken.

Q: Wat zijn de verschillendoes types Brother labels?

A: Brother heeft verschillende types labels. Denk aan DK-labels voor dagelijks gebruik, TZe-labels die langer meegaan want ze zijn gelamineerd, en HSe-labels die perfect zijn voor het merken van kabels.

Q: Wat zijn de specificaties van de DK-22205 labelrol?

A: De DK-22205 labelrol is wit met zwarte print. Hij is 62 mm breed en 30,48 meter lang. Deze rol is ideaal voor het maken van sterke en flexible labels voor verschillende doeleinden.

Q: Hoe duurzaam zijn Brother labels onder extreme omstandigheden?

A: Brother labels zijn heel robuust. Ze kunnen goed tegen flinke temperatuurwisselingen, intensief gebruik en moeten veel soorten chemicaliën aankunnen. Hierdoor blijven ze altijd goed werken, wat er ook gebeurt.

Q: Hoe kan ik Brother labels bestellen?

A: Je kunt Brother labels makkelijk krijgen. Bestel ze online voor convenience of koop ze in de winkel om ze eerst te zien. Online krijg je ze snel thuis en kun je alles goed bekijken. Winkelen in real life laat je de producten echt ervaren.

Q: Wat zijn de geavanceerde functies van Brother labelprinters?

A: Geavanceerde functies van Brother labelprinters omvatten Wi-Fi connectie voor eenvoudig printen en slimme snijmechanismen. Dit maakt het printen simpeler en verhoogt je work-efficiency.

Q: Welke modellen Brother labelprinters worden het best beoordeeld?

A: De beste Brother labelprinters krijgen veel goede reviews. Mensen zijn blij met hoe makkelijk ze zijn in gebruik, de kwaliteit van de prints en hoe lang ze meegaan. Vooral de Brother P-touch serie is populair.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *