Prijsvergelijkingen van verschillende Zebra labels.

Zebra Label Prijzen

Het kiezen van de juiste etiketten voor uw printer is belangrijk. Vergelijk de prijzen van Zebra Labels goed. Zebra verkoopt labels voor allerlei dingen, zoals adres- en opslagetiketten. Deze labels zijn sterk en blijven plakken, ook onder moeilijke omstandigheden.

Zoekt u papieren of synthetische labels? Zebra heeft wat u nodig heeft. Het is belangrijk om goed naar de afmetingen en het materiaal van de labels te kijken. Zo vindt u de beste labels voor wat u nodig heeft.

We gaan dieper in op Zebra labels. We helpen u met kiezen, rekening houdend met wat u wilt uitgeven. We laten u kennismaken met de verschillende soorten labels van Zebra.

Belangrijkste punten

 • Vergelijk Zebra Label Prijzen voor verschillende toepassingen
 • Kies uit papieren, synthetische of speciale labels
 • Overweeg labelafmetingen en labelmateriaal voor optimale resultaten
 • Zebra labels zijn ontworpen voor gebruik met zebra printers en thermisch printproces
 • Vind de perfecte labels voor uw budget en vereisten

Inleiding

Bij 123inkt.nl vindt u Zebra labels voor goede prijzen. Wij tonen een duidelijk overzicht van prijsvergelijkingen. Zo is het makkelijk de beste deal te vinden voor uw labels.

U kunt bij ons terecht voor allerlei Zebra labels. Of het nu standaard adresetiketten zijn, duurzame opslaglabels of labels voor sieraden. U vindt wat u nodig heeft.

Zebra labels passen perfect bij Zebra labelprinters. Dit zorgt ervoor dat ze mooi worden bedrukt. Ze hebben een speciale coating en blijven goed zitten. Zo zijn ze klaar voor gebruik, zelfs onder zware omstandigheden.

Als u labels kiest, zijn uw specifieke behoeften belangrijk. Denk aan het materiaal en de afmetingen. Ons brede aanbod en duidelijke prijsvergelijking helpen bij de beste keuze.

“Dankzij de scherpe prijzen en het uitgebreide aanbod bij 123inkt.nl, vind ik altijd de perfecte Zebra labels voor mijn labelprinter. De overzichtelijke prijsvergelijking bespaart me veel tijd en moeite bij het zoeken naar de beste deal.”

Bij 123inkt.nl krijgt u niet alleen goede prijzen. We beloven u ook snelle service. We weten dat snel en goed kunnen labelen belangrijk is. We doen ons best uw bestelling snel te verzenden

Op zoek naar de beste Zebra labels voor de prijs? Kijk dan bij ons. We bieden scherpe prijzen en een duidelijk overzicht. Bij ons vindt u altijd wat u nodig heeft voor uw printer.

Waarom kiezen voor Zebra labels?

Zoekt u de beste labels voor uw printbehoeften? Dan zijn Zebra labels dé keuze. Ze staan bekend om hun topkwaliteit en betrouwbaarheid. Zebra labels werken perfect voor allerlei toepassingen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Zebra labels zijn van topkwaliteit. Ze kunnen tegen een stootje en blijven goed leesbaar. Dit maakt ze ideaal voor plekken waar het zwaar is, zoals in fabrieken. Of het nu om warmte, vocht, chemicaliën of slijtage gaat, Zebra heeft het juiste label. Uw teksten en streepjescodes blijven duidelijk, hoe ruw de omgeving ook is.

Breed assortiment

Het grote voordeel van Zebra is hun enorme aanbod. U vindt er van alles: van normale papieren labels tot stevige synthetische varianten. Ook speciale labels voor bepaalde zaken zijn beschikbaar. Ze komen in verschillende maten, vormen en materialen. Zo past u de labels precies aan uw wensen aan. Zebra geeft u dus veel keuze.

Compatibiliteit met Zebra printers

De labels werken perfect samen met Zebra printers. Dat levert de beste resultaten op. U geniet van goede printkwaliteit en weinig kans op problemen. Dit bespaart tijd en geld. Met Zebra labels en printers heeft u een systeem dat perfect bij elkaar past.

Voordelen van Zebra labels Beschrijving
Hoge kwaliteit en duurzaamheid Bestand tegen veeleisende omstandigheden en slijtage
Breed assortiment Verkrijgbaar in verschillende materialen, maten en vormen
Compatibiliteit met Zebra printers Zorgt voor optimale prestaties en printresultaten

Zebra labels bieden kwaliteit, duurzaamheid en veel keuzemogelijkheden. Ze passen perfect bij Zebra printers. Of u nu betaalbare prijzen zoekt of de beste kwaliteit wilt, Zebra heeft wat u nodig heeft. Ze zijn dé oplossing voor al uw labelling wensen.

Soorten Zebra labels

Zebra heeft veel soorten labelmateriaal. We passen ons aan aan wat onze klanten nodig hebben. Of het nu standaard papier is, stevig synthetisch materiaal, of unieke labels, Zebra heeft het.

Papieren labels

Zebra biedt kwaliteitspapierlabels voor allerlei doelen. Voorbeelden zijn de Z-Select en Z-Perform series. Deze labels zijn goed voor veel klussen en zijn betaalbaar. Het materiaal is speciaal bewerkt voor goede prints en plakt goed.

Synthetische labels

Als het hard moet werken, zijn er onze synthetische labels. Neem bijvoorbeeld de PolyPro serie. Ze gaan lang mee in ruwe omgevingen of buiten. Ze zijn bestand tegen extreme hitte, chemicaliën, vocht en slijtage.

Speciale labels

Voor unieke behoeften zijn er speciale labels. Een voorbeeld zijn de 8000D Jewelry labels, ideaal voor sieraden. Deze labels voldoen aan de eisen van verschillende sectoren. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd voor de beste prestaties.

Labeltype Materiaal Toepassingen
Z-Select Papier Algemeen gebruik, verzending, opslag
PolyPro Synthetisch Extreme omstandigheden, buitengebruik, industrie
8000D Jewelry Papier Sieradenlabels, smalle afmetingen

Met Zebra kiest u voor kwaliteit. Onze labels helpen uw bedrijf draaien en versterken uw merk.

Zebra labelafmetingen en vormen

Zebra heeft allerlei labelafmetingen en -vormen voor elk doel. U kunt kiezen uit compacte labels van 25x13mm tot grote van 102x152mm. Zo past elk product.

U vindt bij Zebra niet alleen rechthoekige labels. Ze hebben ook speciale vormen. Zo kunt u precies op maat labelen. Dit maakt uw producten mooi en overzichtelijk.

 • 25x13mm – Ideaal voor kleine producten en sieraden
 • 57x32mm – Perfect voor adressen en labelen van producten
 • 102x152mm – Groot genoeg voor verzendingen en pallets

Met Zebra vindt u altijd het juiste label. Er zijn veel vormen en maten. Of het nu standaard of speciaal is, elk product wordt met Zebra professioneel en mooi gelabeld.

Labelafmeting Toepassing
25x13mm Kleine onderdelen, sieraden
57x32mm Adres- en productlabels
102x152mm Verzend- en palletlabels

Zebra’s labelafmetingen zijn gemaakt voor elke situatie. Zo vindt u altijd wat u nodig heeft.

Met Zebra’s labels maakt u het labelen simpel. Uw producten zien er gelikt uit. Ga voor Zebra, dan tilt u uw labelwerk naar een hoger niveau.

Zebra Label Prijzen

Als je zoekt naar de juiste Zebra labels voor je labelprinter, is het cruciaal om goed te vergelijken. De prijzen hangen af van het materiaal, het formaat en meer. Door goed te vergelijken, vind je de beste deal voor jouw labels.

Factoren die de prijs beïnvloeden

De prijs van Zebra labels hangt af van verschillende dingen. Bijvoorbeeld welk materiaal ze hebben. Papieren labels zijn vaak goedkoper dan synthetische.

Ook het formaat en de vorm bepalen de prijs. Grotere of speciaal gevormde labels kosten meer. Het aantal labels op een rol speelt mee. Meer labels per rol betekent meestal een lagere prijs per stuk.

Hebben de labels speciale eigenschappen, zoals extra sterke lijm, dan kan dat de prijs opdrijven.

Voorbeelden van Zebra labelprijzen

Om je een beeld te geven van wat Zebra labels kosten, tonen we hieronder wat voorbeelden:

Product Afmeting Aantal rollen Prijs
Z-Select 2000D 57x102mm 12 €147,50
8000T All-Temp 51x25mm 10 €202,50
PolyPro 4000D 102x152mm 4 €182,50

Zoals je ziet, lopen de prijzen flink uiteen. Het hangt af van het labeltype en de verpakking. Door goed te vergelijken en je behoeften in het oog te houden, krijg je de beste deal.

Zebra Z-Select labels

Zebra heeft een groot aanbod topkwaliteit labels. De Z-Select labels zijn erg geliefd om hun goede kwaliteit en stevigheid. Ze zijn beschikbaar in veel soorten, zoals de Z-Select 2000D en de Z-Select 2000T. Door de goede prijzen van deze Zebra labels, kan je optimaal budgetteren voor je labelbehoeften.

Zebra Label Prijzen

Z-Select 2000D labels

De Zebra Z-Select 2000D zijn labels van hoge kwaliteit. Ze zijn speciaal gemaakt om zonder inkt te printen. Deze labels plakken goed op veel oppervlakken door hun sterke lijm. De Z-Select 2000D labels werken perfect met direct thermische printers. Door de scherpe prijzen blijft de kwaliteit betaalbaar.

Z-Select 2000T labels

Zebra’s Z-Select 2000T labels zijn ideaal voor thermal transfer printers. Ze hebben een mat oppervlak en hechten goed dankzij de lijm. Een pluspunt is dat je ze gemakkelijk kunt afscheuren door de perforatie tussen de etiketten. Bij 123inkt.nl vind je deze labels voor een goede prijs.

Label Type Materiaal Kleeflaag Printproces
Z-Select 2000D Direct thermisch papier Permanent Direct thermisch
Z-Select 2000T Mat gecoat papier Permanent Thermal transfer

Welk type je ook kiest, met Zebra kies je voor kwaliteit. Dankzij de goede prijzen vind je makkelijk labels die passen bij je budget.

Zebra Z-Perform labels

Zebra heeft een breed scala aan Z-Perform labels. Deze labels werken goed in thermische printsystemen. Ze voldoen aan de behoeften van veel toepassingen en zijn betaalbaar.

De Z-Perform serie heeft direct thermische labels en thermal transfer labels. Elk soort heeft unieke voordelen voor specifieke situaties.

Z-Perform 1000D labels

De Z-Perform 1000D zijn voordelige direct thermische papieren labels. Ze plakken permanent en zijn perfect voor snel afdrukken en heldere beelden. Hun kwaliteit is hoog, terwijl de kosten laag blijven.

Z-Perform 1000T labels

De Z-Perform 1000T labels zijn ongecoate papieren labels voor thermal transfer printing. Ze hebben een uitstekende printkwaliteit en zijn bestand tegen verschillende temperaturen en chemicaliën. Deze labels zijn financieel aantrekkelijk en betrouwbaar.

Label Type Materiaal Kleeflaag Printtechnologie
Z-Perform 1000D Papier Permanente kleeflaag Direct thermisch
Z-Perform 1000T Ongecoat papier Permanente kleeflaag Thermal transfer

Of u nu direct thermische of thermal transfer labels zoekt, de Zebra Z-Perform serie heeft wat u nodig heeft. Ze bieden goede prestaties en zijn duurzaam, perfect voor veel labelingtoepassingen.

Speciale Zebra labels

Zebra maakt labels voor bijzondere doelen en plaatsen. Deze labels zijn uniek en stevig. Ze werken goed in moeilijke situaties. Bijvoorbeeld, als u etiketten nodig heeft die extreme kou aankunnen, of stevige labels zoekt, Zebra heeft wat u nodig.

Eerst kijken we naar de Zebra 8000T All-Temp labels. Ze werken zelfs als het vriest. Deze labels hebben een speciale lijm die niet los laat. Ze zijn perfect voor voedsel, koelingen of transport.

Zebra PolyPro labels

Zebra’s PolyPro labels zijn extra sterk. Ze kunnen tegen chemicaliën en water. Perfect voor zware banen in auto’s en elektronica.

Zebra Z-Band polsbandjes

Polsbandjes van Zebra helpen bij evenementen en in ziekenhuizen. Ze zijn makkelijk en veilig. Met technologie voor duidelijke tekst en afbeeldingen.

De prijzen van Zebra labels variëren. Dit hangt af van het type, materiaal en grootte. Over het algemeen zijn deze labels duurder omdat ze langer meegaan. Vergelijk altijd prijzen en kijk wat uw project nodig heeft.

Prijsvergelijking Zebra labels per formaat

De prijs van Zebra Labels varieert per grootte. Grotere labels kosten meer, per rol. Hier is een overzicht van enkele populaire Zebra label formaten.

Labeltype Afmetingen Aantal rollen Prijs
Z-Select 2000D 57x32mm 12 €147,50
Z-Select 2000D 102x152mm 4 €182,50
Z-Perform 1000D 57x32mm 12 €112,50
PolyPro 4000D 57x32mm 12 €262,50

Labelgrootte beïnvloedt de prijs sterk. Voorbeelden van veelgebruikte maten en hun prijzen staan hierboven.

De kosten verschillen aanzienlijk tussen formaten. Verschillende factoren beïnvloeden deze prijzen:

 • Het soort materiaal (papier, synthetisch, met speciale lagen)
 • Het aantal labels in een rol
 • Bijzondere eigenschappen, zoals sterke lijm of hittebestendigheid

Kies Zebra labels zorgvuldig, let niet alleen op de prijs. Kijk wat het beste past bij jouw noden. Zo spaar je kosten uit in de toekomst.

Bij het kopen van Zebra labels loont vergelijken. Kijk online voor de beste deals. En neem ze in bulk om te besparen op kosten per etiket.

Waar koop je voordelige Zebra labels?

Als je Zebra labels zoekt, let dan op de prijs en kwaliteit. Er zijn manieren om ze voordelig te vinden. We bekijken enkele opties.

Online aanbieders

Voor voordelige Zebra labels is online zoeken een goed idee. Sites zoals 123inkt.nl en sneltoner.nl hebben veel keus. Ze bieden Zebra labels voor goede prijzen.

Online winkels geven vaak korting. Dit zorgt voor nog meer voordeel op Zebra labels. Het is handig omdat je thuislaat bezorgen en er veel verschillende soorten labels zijn.

Bulk inkoop

Veel Zebra labels nodig? Koop ze dan in grote aantallen. Bij aankoop per doos of pallet krijg je vaak korting. De prijs per label wordt dan lager.

Dit is erg handig voor bedrijven die veel labels nodig hebben. Door zo in te kopen, bespaar je flink. Het is een goede manier om op kosten te letten.

Zoek dus online naar goede deals voor Zebra labels. Denk na over inkoop in grote aantallen. Op deze manier bespaar je het meest op Zebra labels.

Tips voor het besparen op Zebra labels

Als je Zebra labels koopt, zijn er manieren om geld te besparen. Je kunt op de kosten besparen en toch goede kwaliteit krijgen. Dit doe je door goed te kiezen en op aanbiedingen te letten.

Het is belangrijk om het juiste label te kiezen voor wat je nodig hebt. Kijk goed naar het materiaal en de grootte die je nodig hebt. Zo voorkom je dat je meer uitgeeft dan nodig is. Zebra heeft veel verschillende labels. Kies het label dat het beste is voor jou. Zo bespaar je geld en presteert het label goed.

Je kunt ook besparen door gebruik te maken van bulkkortingen en via grote online winkels te kopen. Veel winkels geven korting als je veel labels in één keer koopt.

Door slim te plannen en labels samen te kopen, bespaar je op de kosten. Het is dus goed om prijzen van verschillende winkels te vergelijken en op goede aanbiedingen te letten.

“De kosten voor Zebra labels kunnen omlaag door slim te kiezen en bulkkorting te gebruiken, zonder kwaliteit te verliezen.”

Om op Zebra labels te besparen, zijn hier belangrijke tips:

 • Kies de juiste label voor jouw behoeften
 • Kijk goed naar het materiaal en de afmetingen voor de best mogelijke prijs
 • Koop in grote hoeveelheden bij online winkels voor korting
 • Vergelijk regelmatig de prijzen van verschillende aanbieders

Gebruik deze tips en blijf genieten van de kwaliteit van Zebra labels terwijl je geld bespaart.

Zebra labels voor specifieke toepassingen

Zebra levert veel soorten labels voor allerlei doeleinden. Of je nu iets verstuurt, producten labelt met barcodes, of sieraden tagt, Zebra heeft de juiste labels.

Zebra barcodelabels

Verzendlabels

Voor pakketten en brieven zijn Zebra’s verzendlabels perfect. Ze zijn in verschillende maten beschikbaar. En ze voldoen aan de eisen van PostNL en andere koeriers. Het materiaal waar de labels van gemaakt zijn, zorgt voor een heldere en duurzame print. Zo blijven de verzendgegevens goed leesbaar, zelfs na verschillende reizen.

Barcodelabels

Speciaal voor barcodes heeft Zebra hoogwaardige labels. Deze labels scannen gemakkelijk en zorgen voor duidelijke productidentificatie in opslagruimtes of winkels. Het materiaal van de labels is bestand tegen slijtage en verkleuring. Hierdoor blijven ze lang mooi en makkelijk scanbaar.

Sieradenlabels

Zebra’s 8000D Jewelry labels zijn perfect voor sieraden. Ze komen in maten, waaronder 56x13mm. De labels blijven goed zitten op verschillende materialen. Het materiaal van de labels is sterk tegen krassen. Dit zorgt ervoor dat ze lang mooi blijven.

Toepassing Aanbevolen Zebra label Eigenschappen
Verzendlabels Z-Select 2000D Diverse afmetingen, voldoet aan eisen vervoerders
Barcodelabels PolyPro 4000D Uitstekende scanprestaties, slijtvast materiaal
Sieradenlabels 8000D Jewelry Standaard maten zoals 56x13mm, krasvast materiaal

Dankzij Zebra’s labels krijgt elk bedrijf of organisatie een professionele uitstraling. Het juiste labelmateriaal kiezen geeft garantie voor goede prestaties. En het maakt je producten en zendingen er kwalitatief uit zien.

Alternatieven voor Zebra labels

Naast Zebra zijn Dymo en Brother bekende merken. Ze maken goede labelprinters en etiketten. Deze merken bieden vergelijkbare kwaliteit.

Sommige merken verkopen etiketten die werken met Zebra printers. Deze etiketten zijn vaak goedkoper dan originele Zebra etiketten. Toch is de kwaliteit hetzelfde.

Merk Compatibiliteit met Zebra printers Prijsvergelijking
Dymo Dymo etiketten zijn vaak compatibel met Zebra labelprinters Meestal 10-20% voordeliger dan Zebra etiketten
Brother Sommige Brother etiketten werken met Zebra printers Tot 15% goedkoper dan vergelijkbare Zebra labels

Kies altijd etiketten die passen bij uw printermodel. Check de specificaties goed voor u koopt. Zo weet u zeker dat ze samenwerken en bespaart u geld, zonder kwaliteit te verliezen.

Conclusie

We hebben veel onderzoek gedaan naar de verschillende Zebra labels. We keken naar formaten, materialen en waar je ze voor kunt gebruiken. Nu kunt u gemakkelijk de juiste labels kiezen voor uw printer.

Zebra labels zijn van topkwaliteit voor een goede prijs. Ze werken goed met Zebra printers en gaan lang mee. Bij winkels zoals 123inkt.nl vindt u ze voor een mooie prijs.

Of u nu simpele papieren labels zoekt of stevige synthetische voor moeilijke plekken, Zebra heeft het. Door slim te kiezen kunt u geld besparen op labels. Met Zebra kiest u voor kwaliteit voor een goede prijs.

FAQ

Q: Wat zijn de voordelen van Zebra labels?

A: Zebra labels zijn van topkwaliteit. Ze blijven leesbaar, zelfs bij moeilijke omstandigheden. Zebra heeft een groot aanbod aan labels, in veel maten en vormen. Deze combinatie met Zebra printers zorgt voor perfecte prints.

Q: Welke soorten Zebra labels zijn er?

A: Zebra heeft papieren labels voor gewoon gebruik, zoals de Z-Select serie. Ze hebben ook de PolyPro serie voor zware toepassingen. Voor sieraden zijn er de 8000D Jewelry labels, extra smal.

Q: In welke afmetingen zijn Zebra labels verkrijgbaar?

A: Je vindt Zebra labels in veel maten, van 25x13mm tot 102x152mm. Er zijn zelfs speciale vormen beschikbaar voor bepaalde toepassingen.

Q: Wat bepaalt de prijs van Zebra labels?

A: De prijs hangt af van het materiaal, de grootte, en hoeveel er op een rol zitten. Bijvoorbeeld, een aanbod is €147,50 voor 12 rollen Z-Select labels van 57x102mm. En €202,50 voor 10 rollen 8000T All-Temp labels van 51x25mm.

Q: Waar kan ik voordelige Zebra labels kopen?

A: 123inkt.nl en sneltoner.nl hebben een breed Zebra label assortiment voor goede prijzen. Als je meer bestelt, dus dozen of pallets, dalen de kosten per etiket flink.

Q: Heeft Zebra labels voor specifieke toepassingen?

A: Inderdaad, Zebra heeft labels voor allerlei doelen. Ze hebben verzendlables in verschillende maten. Ook zijn er labels voor barcodes die goed scannen, en de 8000D Jewelry serie, perfect voor sieraden in maten als 56x13mm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *