Veilig betalen & betaalmethoden

VEILIG BETALEN

Door middel van een SSL-verbinding / Secure Sockets Layer verbinding worden alle persoonlijke gegeven die u ons toevertrouwd versleuteld. Hierdoor kunnen anderen niet uw informatie inzien. De belangrijkste bescherming is echter uw eigen wachtwoord. Geef uw wachtwoord nooit aan andere mensen en vermijd open toegang tot uw account. Natuurlijk voldoen we aan alle geldende privacywetgevingregels en de wettelijke voorschriften. Uw contactinformatie wordt enkel gebruikt om bestellingen te verwerken en om onze diensten voortdurend te verbeteren. Informatie wordt nooit zonder uw toestemming verstrekt aan derden. Voor meer details zie de Algemene Voorwaarden.

BETAALMETHODEN

Toners-kopen.nl hanteert 9 verschillende betaalmethoden, zodat klanten snel en vooral veilig kunnen betalen. Bij Toners-kopen.nl kunt U kiezen uit de volgende betaalmethoden: Ideal, Bankoverschrijving,Mastercard, Maestro, Mistercash (alleen voor onze Belgische klanten), Paypal, Sofort Banking, Visa en Afterpay.

1. IDEAL

Als u bankiert via internet bij uw desbetreffende bank kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch betalen. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode Ideal U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. Heeft de betaling op een werkdag voor 17.00 uur plaatsgevonden, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verwerkt. Bestelt U op zaterdag of zondag, dan verzenden wij de bestelling op maandag met Post.nl. Dit betekent normaliter dat Uw bestelling dan de volgende dag bij het afleveradres is.

2.BANKOVERSCHRIJVING

Wanneer u na het plaatsen van de bestelling kiest voor een bankoverschrijving, dan wachten wij met het versturen van uw bestelling totdat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven. Normaliter is dit dezelfde dag het geval en sturen wij uw bestelling, indien voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag nog.

Gegevens:
NL83RABO0314491961
t.n.v. Toners-kopen.nl
Chocoladeweg 6
1381 DA Weesp
Nederland
BIC-code RABONL2U

3. MASTERCARD / 4. VISA

Betalen met de Mastercard / Visa biedt vele voordelen in binnen- en buitenland en is een veilige betaalmethode. Vrijwel al Uw aankopen zijn 180 dagen verzekerd. Nadat de bank een autorisatie heeft uitgevoerd en het betalingsbedrag bij ons is bijgeschreven op de bankrekening, gaan wij over tot het verzenden van Uw bestelling. Dit kan dan 1 a 2 werkdagen langer duren.

5. MAESTRO

Middels Uw betaalkaart kunt U bij ons op een veilige en vertrouwde manier betalen. Ook bij ons wordt Meastro geaccepteerd.

6. MISTERCASH

Mistercash is een betaalsysteem, ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is in België de meest geaccepteerde online betaalmethode. Al onze Belgische klanten kunnen hiervan gebruik maken en direct betalen in een vertrouwde bankomgeving.

7. PAYPAL

Met PayPal winkelt u vertrouwd. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan de verkoper doorgegeven. Wanneer u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard. Het bedrag wordt direct bijgeschreven op de PayPal-rekening van de ontvanger. Uw bestelling kan direct worden verzonden. Betalen via PayPal is geheel gratis.

8. SOFORT BANKING

Sofort Banking werkt op basis van het beproefde internetbankieren. Het is een directe overschrijving. Wanneer U kiest voor Sofort Banking wordt U automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat U slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens hoeft in te voeren voor internetbankieren. Vervolgens geeft U de overschrijving met een bevestigingscode vrij. Watchbands-shop.nl ontvangt hierna een bevestigingsmail en kan de bestelling direct verwerken. Hierdoor is snelle levering mogelijk.

9. AFTERPAY

Afterpay verzorgt voor Watchbands-shop.nl het volledige achteraf betaalproces voor Nederlandse en Belgische klanten. Dit betekent dat U een digitale acceptgiro van Afterpay per email ontvangt om het/de gekochte product(en) te betalen. Wanneer U voor de eerste keer met Afterpay betaalt, dan kunt U bestellen tot een bedrag van 150,- Euro. Wanneer U al bekend bent met Afterpay, dan kunt u betalen tot een bedrag van 250,- Euro. Ter goedkeuring voert Afterpay eerst een gegevenscontrole uit. Wordt Uw verzoek niet door Afterpay gehonoreerd, dan kunt U uiteraard kiezen voor een van onze andere betaalmethoden. Wilt U in contact komen met Afterpay dan kan dit via email: klantenservice@afterpay.nl of via telefoonnummer 0900-4050602. Uw gegevens worden strikt behandeld, zie het privacy statement van Afterpay.