VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een bestelling geplaatst? Dan ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw bestelling. Heb je geen e-mailbevestiging ontvangen en weet je zeker dat deze ook niet in jouw spam terecht is gekomen? Waarschijnlijk is jouw betaling dan nog niet verwerkt. Binnen een uur zou je een normale orderbevestiging moeten ontvangen.

Is dat niet het geval en is er wél geld afgeschreven? Neem dan even contact met ons op.

Heb je een bestelling geplaatst? Bekijk wat de status van je bestelling is. In de verzendbevestiging die je van ons krijgt, vind je meer informatie over de aflevering.

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, de volgende dag (uitgezonderd zondag) in huis.

PostNL Bezorgingsschema

Besteld voor 17.00 uur op: Nederland België
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Zaterdag
Vrijdag Zaterdag Dinsdag
Weekend Dinsdag Woensdag

Nee, er is geen minimaal orderbedrag!

De prijzen die vermeld worden zijn inclusief BTW.

Het is niet mogelijk om een bestelling te laten bezorgen in het buitenland. Je kunt een bestelling alleen laten bezorgen op postadressen in Nederland en België.

Ja, dat is mogelijk. Tijdens de bestelprocedure kun je bij de optie ‘Thuisbezorgen’ meerdere afleveradressen aanmaken. De adressen die je aanmaakt blijven behouden, zodat je bij elk bezoek aan onze webshop weer kunt kiezen op welk adres je de bestelling wilt laten afleveren. Je kunt een bestelling overigens niet op een postbusadres laten leveren.

Alle orders en betalingen verlopen volledig digitaal, je zult je factuur dus ook via e-mail ontvangen.

Tijdens het afhandelen van de betaling maken wij gebruik van een beveiligde SSL internetverbinding. De SSL software zorgt ervoor dat de betalingsinformatie versleuteld over het internet wordt verstuurd. Je herkent de veilige verbinding aan de groen gekleurde browserbalk en het slotje rechts bovenin naast de browserbalk. Het is dus veilig om te betalen in onze webshop.

Zodra de bestelling is afgerekend, kan deze niet meer geannuleerd worden. Je kunt de bestelling na ontvangst wel gratis terugsturen. Zie hiervoor de retourvoorwaarden.

In de meeste gevallen ontvang je binnen 5 dagen na retourneren je geld terug. In enkele gevallen kan het langer duren, maar je zult je geld uiterlijk binnen 14 dagen ontvangen