Gedetailleerd overzicht van alle beschikbare Brother labels.

Brother Labels Overzicht

Het brede assortiment aan Brother labels omvat verschillende typen en maten. Deze zijn perfect afgestemd op hun professionele labelprinters, zoals de PT-P900W en PT-P950NW. Deze printers halen printsnelheden tot 60 mm per seconde en bieden een scherpe resolutie van 360 dpi.

Dankzij draadloze connectiviteit kan je makkelijk printen vanaf smartphones en tablets. Met een reeks aan optionele accessoires kun je de labelmaker volledig naar wens instellen. De P-touch gelamineerde TZe-tapes en andere tape opties zorgen voor duurzame en professionele labels voor elke behoefte.

Belangrijkste punten

  • Bredere assortiment van Brother labels voor diverse toepassingen
  • Ontworpen voor hoge printsnelheden en scherpe afdrukken
  • Ondersteuning van draadloze connectiviteit
  • P-touch gelamineerde TZe-tapes voor langdurige duurzaamheid
  • Optionele accessoires voor maatwerkoplossingen

Inleiding tot Brother labelprinters

Brother labelprinters maken slijtvaste labels voor binnen en buiten. Ze zijn ideaal voor faciliteiten, archieven en documentbeheer. Deze printers hebben USB, WiFi en soms Bluetooth. Zo werken we snel en makkelijk.

De professionele labelprinters van Brother hebben veel tapekleuren en snelheden. Ze zijn perfect voor elke labeltaak. Of het nu gaat om rollen of speciale opdrachten, Brother staat voor topkwaliteit en gemak.

Functies Voordelen
USB-connectiviteit Gemakkelijk aan te sluiten op diverse apparaten
WiFi en Bluetooth Draadloos printen vanaf smartphones en tablets
Professionele tapekleuren Breed scala aan mogelijkheden voor elke sorteertaken
Hoge printsnelheden Snel en effectief labelen

Brother labelprinters zijn een sterke keus voor al onze labelbehoeften. Met rollen of speciale labels, Brother zorgt voor betrouwbaarheid en professionaliteit.

Binnen de Brother labels: een overzicht van de belangrijkste types

Brother heeft veel soorten labels. Daarbij horen gelamineerde en niet-gelamineerde labels. Afhankelijk van wat je nodig hebt, bieden ze bescherming en duurzaamheid.

Gelamineerde labels

De gelamineerde labels van Brother zijn heel sterk. Ze hebben meerdere lagen en zijn dus heel duurzaam. Deze Brother label cassette beschermt tegen status zoals water, chemicaliën, en zonlicht. Deze zijn perfect voor binnen en buiten. Dankzij deze gelamineerde labels blijft alles wat je print, zoals tekst en codes, altijd duidelijk. Zelfs als de omstandigheden erg zwaar zijn.

Eigenschap Gelamineerde labels
Duurzaamheid Uitstekend: bestand tegen water, chemicaliën, en UV-straling
Toepassing Binnen en buiten gebruik
Temperatuurbereik -80°C tot +150°C

Niet-gelamineerde labels

Brother’s niet-gelamineerde labels zijn goed voor de portemonnee. Ze zijn perfect als je iets voor kortere tijd moet labelen. Deze niet-gelamineerde labels zijn geweldig voor binnen. Denk aan het labelen van documenten of spullen in een kantoor. Zo kun je alles snel terugvinden.

Eigenschap Niet-gelamineerde labels
Duurzaamheid Beperkt: voornamelijk voor binnenshuis
Toepassing Kortdurende identificatie
Kosten Kostenefficiënt

Brother P-touch TZe labels

De P-touch TZe labels van Brother zijn top voor wie sterke en veelzijdige labels wil. Ze komen in breedtes van 3,5 tot 36 mm. Hierdoor zijn ze populair in veel professionele settings.

Het aanbod bevat P-touch gelamineerde labels. Die zijn met een speciale technologie gemaakt. Dit maakt ze stevig tegen bijvoorbeeld water, chemicaliën en hele hoge of lage temperaturen. Zo blijven gegevens altijd goed leesbaar.

De Brother P-touch TZe labels zijn er in veel maten. Ze zijn heel duurzaam. Je kunt ze voor veel dingen gebruiken, zoals het beheren van spullen of het labelen van kabels. Ze zijn super zowel binnen als buiten.

  • Beschikbaar in breedtes van 3,5 mm tot 36 mm
  • Gemaakt met Brother’s unieke lamineringstechnologie
  • Weerstand tegen water, chemicaliën en extreme temperaturen

Conclusie: Onze P-touch gelamineerde labels zijn echt flexibel en stevig. Ze zijn perfect voor veel werkplekken.

Kenmerken van gelamineerde Brother P-touch labels

De P-touch labels van Brother zijn heel sterk en duurzaam. Ze zijn perfect voor zowel binnen als buiten. Ze laten hun kwaliteit steeds opnieuw zien in veel situaties.

Gelamineerde P-touch labels

Extreme bestendigheid

Onze gelamineerde P-touch labels kunnen de zwaarste omstandigheden aan. Ze blijven goed bij kou tot -80°C en hitte tot +150°C. Ze zijn zelfs bestand tegen UV-licht en chemicaliën.

De teksten blijven altijd duidelijk en makkelijk te lezen. Daardoor zijn het uitstekende labels voor Brother printers voor gebruik onder zware omstandigheden.

Duurzaamheid bij dagelijks gebruik

Deze labels gaan lang mee, ook bij dagelijks gebruik. Ze zijn betrouwbaar voor allerlei taken. Hun hoge kwaliteit maakt ze zowel sterk als duurzaam, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Flexibele ID en sterke klevende labels

Binnen het Brother labelassortiment zijn de Flexibele ID labels en Sterke klevende labels belangrijk. De Flexibele ID tape is perfect voor kabels en draden. Ze wikkelen rond zonder te lossen, wat ze handig maakt in netwerken.

Sterke klevende labels kleven goed op ruwe of ongelijke oppervlakken. Ze blijven zitten op plekken zoals beton, hout of kunststof. Dit is handig waar een stevige bevestiging nodig is.

Brother labels voldoen aan verschillende specifieke behoeften. Met Flexibele ID labels en sterke klevende labels vinden we altijd de juiste oplossing. Zo garanderen deze labels duurzaamheid en leesbaarheid, ook in moeilijke omstandigheden.

HSe krimpkous tape en FLe kabelvlaggen

Bij het labelen van kabels zijn HSe krimpkous tape en FLe kabelvlaggen echt nodig. Ze helpen om kabels efficiënt en duurzaam te markeren. Zo blijft alles geordend in professionele omgevingen.

HSe krimpkous tape

HSe krimpkous tape zorgt voor een stevige bescherming van kabels. Het zorgt dat de markeringen lang meegaan, zelfs bij slijtage en weersinvloeden. Het is vooral nuttig als de labels lang moeten blijven zitten.

HSe krimpkous tape

FLe kabelvlaggen

FLe kabelvlaggen maken het makkelijk om kabels te labelen. Ze blijven goed zichtbaar en zijn makkelijk leesbaar. Ze zorgen voor orde en veiligheid op de werkvloer.

Hier zie je de verschillen tussen HSe krimpkous tape en FLe kabelvlaggen:

Kenmerk HSe krimpkous tape FLe kabelvlaggen
Gebruik Ommanteling van kabels Labelen van kabels
Duurzaamheid Hoog Medium
Bestand tegen Slijtage, omgevingsfactoren Handtering en opschriften
Compatibiliteit Brother labelmaker Brother labelmaker

Met HSe krimpkous tape en FLe kabelvlaggen, plus een Brother labelmaker, maak je professionele labels. Ze zijn belangrijk voor een georganiseerde werkomgeving.

Brother TD labelprinters voor bredere toepassingen

De Brother TD labelprinters zijn perfect voor bedrijven die topkwaliteit labels willen. Ze printen tot 118 mm breed. Ze hebben zowel direct thermische als thermotransfer technologieën. Zo voldoen ze aan diverse labelbehoeften.

Ze ondersteunen ZPL II emulatie en hebben meerdere aansluitopties zoals USB en LAN. Door deze eigenschappen passen Brother TD labelprinters goed bij de gezondheidszorg, logistiek en retail. In deze sectoren zijn professionele labels heel belangrijk.

Brother TD labelprinters leveren niet alleen uitstekende prestaties, maar bieden ook flexibiliteit en betrouwbaarheid in veeleisende omgevingen. Dankzij de hoge resolutie en snelle printsnelheden kunnen gebruikers snel en efficiënt werken.

Ze zijn ideaal voor het printen van barcodes, verzendlabels of meer complexe labels. Met Brother TD labelprinters kies je voor kwaliteit en flexibiliteit. Een slimme investering dus.

Belangrijke kenmerken van Brother TD labels

Brother TD-labels zijn bekend door hun uitstekende printkwaliteit en veelzijdigheid. Ze zijn essentieel in sectoren zoals logistiek, gezondheidszorg en retail. Dit komt door hun aanpassingsvermogen en betrouwbaarheid. Ze vallen op door hun hoge printsnelheden en hoge resolutie. Ook ondersteunen ze verschillende printtechnologieën.

Hoge printsnelheden en resolutie

Een opvallend aspect van Brother TD-labels is hun vermogen om snel te printen zonder kwaliteitsverlies. Dit is perfect voor drukke plekken waar tijd belangrijk is. Ze printen tot 300 dpi. Zo is elke barcode, tekst en afbeelding scherp en goed leesbaar. Dit is cruciaal voor goede tracking en identificatie.

Verscheidenheid aan printtechnologieën

Brother TD-labelprinters bieden zowel direct thermisch printen als thermo-transfer printen. Direct thermisch printen gebruikt speciale labels die donker worden bij verwarming. Ideaal voor tijdelijke labels zoals verzendetiketten. Thermo-transfer printen gebruikt een inktlint voor duurzame labels. Deze zijn bestand tegen hitte, licht en chemicaliën. Dat maakt ze geschikt voor veeleisende toepassingen.

Dankzij de combinatie van hoge printresolutie en meerdere printtechnologieën zijn Brother TD-labels erg veelzijdig en betrouwbaar. Ze zijn perfect voor wie zoekt naar kwalitatieve labeloplossingen. Ze helpen bijvoorbeeld een complexe logistieke keten te vereenvoudigen of de patiëntenzorg te verbeteren. Brother TD-labels leveren altijd indrukwekkende resultaten.

FAQ

Q: Wat zijn de verschillende soorten Brother labels beschikbaar?

A: Je kunt kiezen uit veel soorten Brother labels. We hebben gelamineerde en niet-gelamineerde labels, flexibele ID tape, sterke klevende labels, HSe krimpkous tape, en FLe kabelvlaggen. Ze werken allemaal goed met diverse Brother printers en labelmakers.

Q: Waar kan ik Brother labels kopen?

A: Je vindt Brother labels bij veel winkels en online. Ze zijn te koop in kantoorartikelenwinkels, bij online verkooppunten, en direct bij Brother. Zoek online met woorden als “Brother labels kopen” voor veel keuzes.

Q: Wat is het verschil tussen gelamineerde en niet-gelamineerde labels?

A: Gelamineerde labels hebben speciale bescherming. Ze zijn sterk tegen water, chemicaliën, en zonlicht. Niet-gelamineerde labels zijn goedkoper en goed voor korte termijn.

Q: Welke Brother labelprinters ondersteunen P-touch TZe labels?

A: Printers zoals de PT-P900W en PT-P950NW gebruiken P-touch TZe labels. Ze printen snel en de labels blijven lang mooi en leesbaar.

Q: Wat zijn de belangrijkste kenmerken van gelamineerde P-touch labels?

A: Gelamineerde P-touch labels kunnen heel koud en heel warm aan. Ze blijven goed in zonlicht en tegen chemicaliën. Je tekst blijft altijd duidelijk zichtbaar.

Q: Voor welke toepassingen zijn flexibele ID en sterke klevende labels geschikt?

A: Flexibele ID tapes zijn perfect voor het labelen van draden en kabels. Sterke klevende labels plakken goed op ruwe oppervlakken zodat je overal duidelijke labels hebt.

Q: Wat zijn de voordelen van Brother TD labelprinters?

A: De Brother TD printers printen brede labels tot 118 mm. Ze zijn geschikt voor direct thermisch en thermo-transfer printen. Perfect voor barcodes en verzendlabels in de gezondheidszorg, logistiek en retail.

Q: Welke printtechnologieën ondersteunen Brother TD labels?

A: Brother TD labels kunnen zowel met direct thermisch als thermo-transfer printen. Je krijgt altijd hoogwaardige labels, welke techniek je ook kiest.

Q: Hoe hoog is de resolutie van de Brother labelprinters?

A: Printers als de PT-P900W en PT-P950NW printen heel scherp, tot 360 dpi. Zo zijn tekst en logo’s goed leesbaar.

Q: Zijn Brother labelprinters draadloos compatibel?

A: Ja, modellen zoals de PT-P900W en PT-P950NW werken draadloos. Je kunt printen vanaf je smartphone, tablet of computer. Ze hebben USB, WiFi, en soms Bluetooth.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *